Skip to main content
Fragt 29 kr. – Gratis over 499 kr.      Levering 1-3 dage

Om Vestjyden Spinneren

Hele ideen kom efter flere mistede fisk, hvorefter blikket blev vendt imod metoden kaldet helikopterrig. Denne måde at rigge sin spinner på er opfundet af Jens Bursell. Helikopterrig skulle eftersigende give en markant højere landingsrate, samt være mere skånsom over for fisken.

Brækstangeffekten vil næsten være elimineret, og der er mulighed for brug af mindre kroge. For nogle er der dog et problem, nemlig den besværlige knude. Dette kan måske være grunden til at flere dropper at benytte helikopterrig, og måske går glip af fisk der muligvis kunne have blevet siddende, grundet den bedre krogning og forhøjede landingsrate som studier har vist.

Den gode spinnerløsning

Vi synes vi er kommet frem til en rigtig god løsning, hvor den svære knude erstattes af ens egen favorit knude. Dette ved hjælp af en ekstra bøjle under bladet. Dette kan ikke tilføjes på de færdig lavede spinnere på markedet. Den flotte indpakning er droppet, da den alligevel smides ud, ligesom en krog af lav kvalitet eller forkert størrelse heller ikke er optimal når det kommer til valg af spinner. Der sker dog også oftest det, at den oprindelige krog erstattes af købers egen favorit mærke og størrelse. Disse valg er med til at holde spinneren i en prisklasse i den lave ende.

Fordele ved Vestjyden spinneren

 • Udvalgte farver der dækker fra start til slut af sæsonen
 • Vægte der passer til høj og lav vandstand til både store og små åer
 • Bøjle til nem montering af helikopterrig
 • Leveres med springring & svirvel til udskiftning af krog
 • Stort blad til opstrømsfiskeri
 • Blyfri spinner – Spinnere håndlavet i Danmark

De sidste sæsoner har vi testet Vestjyden i de vestvendte åer med stor succes. Det er blevet til både laks og havørreder fordelt over åer som Sneum å, Varde å, Storeåen, Karup Å for bare at nævne nogle af dem.

Deltag i konkurrencen

Indsend din fangst

Ved at indsende din fangst, deltager du i den årlige fotokonkurrence, hvor der ved sæsonafslutning, kåres årets fotofangst, og udleveres en præmie til vinderen.

Årlig fangst konkurrence

Når sæsonen er ovre vil vi kåre det vi mener er årets fotofisk. Vi håber på at mange vil dele deres fangster, for så også at deltage i konkurrencen. Vinderen bliver valgt ud fra flere kriterier, hvor alle har en chance. Det hjælper selvfølgelig hvis der er en Vestjyden spinner med på billedet. 

Indsendte billeder vil løbende blive vist på vores Facebookside og Instagram. Sørg derfor at like og følg siderne.

Vinderen vil blive offentliggjort og kontaktet når laksesæsonen er ovre, hvorefter der vil blive sendt en præmie.

Blyfri spinner

Spinnere håndlavet i Danmark

Udvalgte farver

Fra start til slut af sæsonen

Størrelse og vægt

Høj og lav vand, store og små åer

Bøjle montering

Nem montering af helikopter rig

Spring ring

Spring ring/svirvel til krog

Stort blad

Stort blad til opstrøms fiskeri

0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomGå til shoppen